Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,6 (18x)
18. 7. 2014
Jehněčí plec nadivoko s domácími papardelle
Apetit
Jehněčí plec nadivoko s domácími papardelle
Apetit


Snadné
< 30 min
4,6 (18x)

Nejen velikonoční pochoutka. Stačí se držet postupu krok za krokem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na papardelle

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5379 kcal
  • Bílkoviny 252 g
  • Sacharidy 396 g
  • Tuky 302 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009