Tak jako každé dušené jídlo chutnají líp druhý den – vůně a chuti se pěkně rozleží. Jehněčí nožičky jsou klihovité, takže se můžete těšit na mimořádně vláčné masíčko…
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 494 kcal
- Bílkoviny 16 g
- Sacharidy 34.75 g
- Tuky 20.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2006/2
Únor 2006
Komentáře
Na jehněčí jsem narazila o něco dřív než jsem potřebovala, tak jsem maso naložila na 2 dny do směsi olivového oleje, česneku a citronové šťávy. Plec s kostí jsem dusila tak 2,5 hodiny a bylo prostě dokonalé:) Příloha polenta.