Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (16x)
18. 7. 2014
Jehněčí nožičky v červeném víně
Apetit
Jehněčí nožičky v červeném víně
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (16x)

Tak jako každé dušené jídlo chutnají líp druhý den – vůně a chuti se pěkně rozleží. Jehněčí nožičky jsou klihovité, takže se můžete těšit na mimořádně vláčné masíčko…


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 494 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 34.75 g
  • Tuky 20.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jitka Kachlíková profile image
Jitka Kachlíková
17.02.2015 09:44

Na jehněčí jsem narazila o něco dřív než jsem potřebovala, tak jsem maso naložila na 2 dny do směsi olivového oleje, česneku a citronové šťávy. Plec s kostí jsem dusila tak 2,5 hodiny a bylo prostě dokonalé:) Příloha polenta.

  profile image
Alena
04.09.2007 16:59
Recept se nachází v č.2/06, str.24
  profile image
Petra
29.05.2006 07:50
Kdyby to jehneci nebylo tak drahy, tak bych do toho hned sla, jenze dat za maso pro dva pet stovek...No na to bohuzel nemam
  profile image
Jani
09.01.2008 14:22
Tak já použila Hovězí zadní a bylo to senzační. Hodně jsem to rozdusila (asi 3 hod.) a jak manžel hovězí nemusí, tak se oblizoval ještě další den. Mňamka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006