
< 60 min
4,2
Jehněčí kebab

> 60 min
4,5
Jehněčí plec na víně

< 30 min
4,6
Jehněčí plec nadivoko s domácími papardelle

> 60 min
2,7
Plněné papriky na smetaně

> 60 min
4,6
Jehněčí tažín s batáty a datlemi

< 20 min
4,4
Jehněčí na bylinkách

> 60 min
4,8
Jehněčí plec s cizrnou

< 30 min
5,0
Dušená jehněčí plec, krémový špenát & placky ze škubánků

> 60 min
3,3
Dušené jehněčí s šalotkami a cibulkou

< 30 min
5,0
Glazovaná jehněčí plec s česnekovými bramborami

< 20 min
5,0
Jehněčí plec s červenou harissou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze