Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (14x)
19. 5. 2016
Grilované jehněčí kotletky


Snadné
> 60 min
4,4 (14x)

Ideálními chuťovými partnery jehněčího jsou česnek a rozmarýn. Citronová kůra a vícebarevný čerstvě drcený pepř rozjasní chuť a dodají masu příjemnou ostrost.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 833.5 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 4.25 g
  • Tuky 74.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/4

Duben 2005

Související články

grilování masa

Na nákupech: jak vybrat gril

Díky široké nabídce grilů si můžete bez omezení vybrat, zda budete grilovat na zahradě, balkonu, či terase. Jak vybrat ten správný gril, aby vám dobře a dlouho sloužil?