Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,5 (12x)
18. 7. 2014
Pečená jehněčí kýta s ančovičkami, pomerančem  rozmarýnem


> 60 min
4,5 (12x)

Ančovičky dodají masu pikantnost, kterou ještě zdůrazní vůně pomerančů a rozmarýnu. Pomeranče klidně přidejte i do omáčky. Podávejte s brokolicí, zeleninovou směsí nebo s rýží s piniovými oříšky.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 920.25 kcal
  • Bílkoviny 102.25 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 55.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005