
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 60 min
4,0
Poctivá čína

< 20 min
4,5
Houbová polévka

< 30 min
4,4
Houbové rizoto

< 45 min
3,8
Klasická smaženice

< 30 min
4,5
Kulajda

< 60 min
4,1
Hlívový guláš

< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami

< 50 min
4,2
Krkonošské kyselo

< 50 min
4,1
Žampionový krém

< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub

< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka

< 30 min
4,5
Žampionová omáčka

< 25 min
4,3
Plněné žampiony

< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách

< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru

< 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child

> 60 min
4,5
Quiche s pórkem, houbami a sýrem

< 10 min
4,2
Vepřový Stroganoff

< 50 min
4,6
Zapečené žampiony
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze