Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Jehněčí na česneku a mátě


Snadné
< 30 min
5,0 (5x)

V květnu nabídka jehněčího masa vrcholí! Nejlíp chutná, když je uvnitř ještě trochu růžové – maso na grilu proto hlídejte ostřížím zrakem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 235 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 1.25 g
  • Tuky 16 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jehněčí na česneku a mátě

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Seriál o mase: Jehněčí kýta

U nás si popularitu získává jen pozvolna, ale v Anglii a Austrálii je jednou z nejoblíbenějších víkendových pečení. Ochutnejte ji, a pochopíte proč.