> 60 min
4,6
Opilá zvěřina se sýrovou polentou
< 30 min
4,8
Dušené hovězí s řepou
> 60 min
4,9
Dušené hovězí s fazolovou kaší
> 60 min
4,7
Dušené hovězí s koprem a s dýňovými noky
< 60 min
3,4
Navarin, dušené maso v zelenině
< 20 min
3,9
Dušená zvěřina se zeleninou
> 120 min
3,6
Štěpánská hovězí pečeně
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
> 120 min
4,3
Dušené hovězí po italsku
< 30 min
4,3
Dušené hovězí carbonnade
< 90 min
4,5
Kuře na paprice s máslovými noky
> 60 min
5,0
Dušené hovězí s ledvinkami
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
> 60 min
3,6
Dušená hovězí plec na šalotce
> 60 min
3,7
Hovězí na pivě s bylinkovými knedlíčky
> 60 min
3,6
Dušené jehněčí kolínko se špenátem a bramborami
< 30 min
4,6
Jehněčí plec nadivoko s domácími papardelle
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví