Nová registrace Zapomenuté heslo
Těstoviny se sýrovou omáčkou a pečenými rajčaty

Krémová sýrová omáčka, pečená třešňová rajčata a těstoviny, které zachytí každou kapku chuti. Spojení několika druhů sýrů BILLA Premium promění obyčejný oběd v dokonalé potěšení pro všechny milovníky italské kuchyně.


Nezhasínat obrazovku
Pro dvě osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro dvě osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Těstoviny se sýrovou omáčkou a pečenými rajčaty

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2542563485.jpeg

Proč se svatomartinské rohlíčky pečou v podobě podkovy? Připravte je podle Rettigové

Listopad v Česku voní po pečené huse, mladém víně a samozřejmě po svatomartinských rohlíčcích. Toto sladké pečivo, typicky tvarované do podkovy, je neodmyslitelnou součástí podzimních svátků. Někdy jsou rohlíčky nadýchané a kynuté, jindy se rozplývají na jazyku díky křehkému máslovému těstu. V každé rodině se pečou podle vlastního receptu, který s sebou nese vůni a chuť dětství i poctivé české tradice.