Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,0 (129x)
30. 9. 2016
Italský chléb focaccia
Apetit
Italský chléb focaccia
Apetit


Snadné
< 90 min
4,0 (129x)

Tradiční ‚chléb chudých‘ je dnes oblíbenou pochoutkou v luxusních restauracích. Itálii ale můžete zažít i doma a focacciu si upéct podle našeho receptu. Je krásně nadýchaná voňavá a plná oliv.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4 větší placky
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 větší placky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3687 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 339 g
  • Tuky 200 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(129 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
matiq
12.08.2009 18:31
....privanie vôňu talianska do vášho domova....mali sme výbornú ľahkú večeru spolu so šalátom.....napadlo ma že by nemuselo byť zlé pridať do oleja na potretie placiek trochu cesnaku:)))) .....ale aj bez neho vynikajúce:)
  profile image
Alena
29.08.2007 15:11
Recept se nachází v č. 7/04, str.54
  profile image
milena
18.07.2007 20:47
Zkoušela jsem podle receptu chléb upéct a jen při představě upečené placky se mi sbíhají sliny. Vynikající!
  profile image
Jarmila
16.07.2007 21:41
recept jsem vyzkoušela. Je to něco úžasného. vřele doporučuji k masíčku nebo zeleninovému salátu
  profile image
Lucis
19.06.2006 20:25
Opravdu vynikající. Doporučuju nešetřit na olivovém oleji, který se leje na plech - aby bylo v čem namáčet už upečený chléb. Velice chutné se zeleninovým salátem jako lehké letní jídlo.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004

Související články

Hnětení chleba

VIDEO: Upeč třeba chleba. Díl druhý: těsto

V předchozím díle vám redaktorka Darina Sieglová s blogerkou Julianou Fischerovou alias Maškrtnicí ukázaly, jak oživit domácí kvásek, abyste si z něj mohli upéct chleba. V následujícím videu se dozvíte, jak proměnit kvásek v hutné chlebové těsto.