Tradiční ‚chléb chudých‘ je dnes oblíbenou pochoutkou v luxusních restauracích. Itálii ale můžete zažít i doma a focacciu si upéct podle našeho receptu. Je krásně nadýchaná voňavá a plná oliv.
Videorecept
4 větší placky
Suroviny
4 větší placky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3687 kcal
- Bílkoviny 87 g
- Sacharidy 339 g
- Tuky 200 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/7
Červenec 2004