Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,5 (583x)
28. 8. 2014
Vláčné domácí housky
Apetit
Vláčné domácí housky
Apetit


Snadné
> 120 min
4,5 (583x)

Nejlepší snídaně na světě? Čerstvá voňavá houska právě vytažená z trouby s trochou másla. Pokud nechcete běhat do pekárny, upečte si vlastnoruční žemle podle našeho receptu. Jakmile je jednou ochutnáte, jen stěží se vrátíte k těm kupovaným.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
12 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kousků

Navrch

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 238.58 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 33.25 g
  • Tuky 7.92 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(583 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Max Braun
20.01.2021 10:59

Půl kila mouky potřebuje DVĚ lžičky soli, jedna je opravdu málo.

Avo An
20.09.2020 10:02

Housky jsou skvělé, ale přidejte lžičku soli navíc, housky jsou jinak bez chuti

Věra Kacerovská profile image
Věra Kacerovská
02.11.2014 16:18

Pomalé kynutí přes noc v lednici je pro kynuté těsto výborné. Peču tak každou vánočku.

andrea krobova profile image
andrea krobova
30.08.2014 14:24

je pefektní, mám jej v oblíbených a pokaždé je hned pryč, pokud přijde návštěva, tak si žádají recept. Obvykle používám šlehačku místo smetany.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva