Příprava dušeného špenátu je snadná a hotový je za chvilku. Použít můžete čerstvý listový, ale i mražený. Připravíte z něj skvělou přílohu i polévku. Jeho zemitou chuť můžete zjemnit smetanou.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 72.5 kcal
- Bílkoviny 2.5 g
- Sacharidy 5.75 g
- Tuky 3.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva