Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (62x)
18. 7. 2014
Dušený špenát
Apetit
Dušený špenát
Apetit


Snadné
< 30 min
4,5 (62x)

Příprava dušeného špenátu je snadná a hotový je za chvilku. Použít můžete čerstvý listový, ale i mražený. Připravíte z něj skvělou přílohu i polévku. Jeho zemitou chuť můžete zjemnit smetanou.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 72.5 kcal
  • Bílkoviny 2.5 g
  • Sacharidy 5.75 g
  • Tuky 3.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(62 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva