Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,6 (22x)
5. 1. 2021
Eintopf s vepřovým masem
Apetit
Eintopf s vepřovým masem
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,6 (22x)

Jednoduchý recept na eintopf, který jsme odkoukali u německých sousedů, je rodinným favoritem. Osvědčenou jemnou kombinaci hrášek–mrkvička mají totiž v oblibě děti i dospělí. A co teprve vepřová plec, která se doslova rozplývá na jazyku. Milujeme jídla z jednoho hrnce!


Nezhasínat obrazovku
Na 3–4 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 3–4 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2540 kcal
  • Bílkoviny 126 g
  • Sacharidy 256 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/1

Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1974197558.jpg

Kvíz: Chutě bez hranic aneb vyznáte se v jídelních lístcích našich sousedů?

Když se posadíte ke stolu v Trenčíně, Krakově, Řezně nebo Linci, možná zjistíte, že vám pokrmy připomínají domov – a přesto v nich bude něco překvapivě jiného. Kuchyně střední Evropy jsou jako mozaika ze známých ingrediencí, ale s vlastními příběhy, tradicemi a jmény, která klamou chutí, vůní i vzhledem. A někdy i názvem. Ochutnejte s námi z talířů čtyř sousedních zemí a objevte, jak se jejich gastronomie vyvíjela – společně, ale přitom každá po svém.