Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,2 (77x)
22. 11. 2016
Vepřové vindaloo
Apetit
Vepřové vindaloo
Apetit


Snadné
< 90 min
4,2 (77x)

Vepřové vindaloo chutná nejlépe druhý či třetí den, kdy se koření krásně rozleží a maso natáhne jeho chuť a vůni. Množství jednotlivých přísad můžete lehce modifikovat podle chuti (zejména to, jak pálivé vindaloo chcete), ale rozhodně neměňte množství octa! Vindaloo můžete uvařit s kuřecím, mořskými plody nebo jen ze zeleniny (brambory, hrách a kořenová zelenina).


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na pastu vindaloo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 876.25 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 41.25 g
  • Tuky 65.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(77 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vepřový Stroganoff

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/11

Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona