< 60 min
4,4
Ratatouille
< 120 min
3,8
Řecká musaka
< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
> 60 min
4,5
Ajvar
< 45 min
4,2
Zapečené lilky po italsku
< 75 min
4,2
Cuketové lasagne
< 60 min
4,6
Pasta alla Norma
< 60 min
4,5
Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)
< 30 min
4,5
Zeleninové kari
< 120 min
3,7
Zeleninové lasagne
< 75 min
4,3
Letní caponata
< 60 min
4,4
Vegetariánská musaka s fetou
< 60 min
4,3
Ratatouille s bazalkou
< 60 min
4,4
Lilkový baba ganuš
< 60 min
4,4
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
< 60 min
4,5
Plněné lilky s rajčaty, olivami a fetou
> 60 min
2,8
Zapečené brambory s lilkem
> 60 min
4,8
Lilková parmigiana
< 45 min
4,1
Tradiční ratatouille
> 60 min
3,5
Pečená letní zelenina s cizrnou
< 60 min
4,9
Nakládané lilky
< 30 min
4,4
Risotto alla contadina (venkovské rizoto)
< 60 min
0,0
Lilek a cukety a papriky z pánve
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví