
< 60 min
4,4
Ratatouille

< 120 min
3,8
Řecká musaka

< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille

< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě

> 60 min
4,5
Ajvar

< 45 min
4,1
Zapečené lilky po italsku

< 75 min
4,2
Cuketové lasagne

< 60 min
4,6
Pasta alla Norma

< 60 min
4,5
Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

< 30 min
4,5
Zeleninové kari

< 75 min
4,3
Letní caponata

< 120 min
3,7
Zeleninové lasagne

< 60 min
4,3
Ratatouille s bazalkou

< 60 min
4,4
Vegetariánská musaka s fetou

< 60 min
4,4
Lilkový baba ganuš

< 60 min
4,4
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou

< 60 min
4,4
Plněné lilky s rajčaty, olivami a fetou

> 60 min
3,0
Zapečené brambory s lilkem

> 60 min
4,8
Lilková parmigiana

< 45 min
4,1
Tradiční ratatouille

> 60 min
3,5
Pečená letní zelenina s cizrnou

< 60 min
4,9
Nakládané lilky

< 30 min
4,4
Risotto alla contadina (venkovské rizoto)

< 60 min
0,0
Lilek a cukety a papriky z pánve
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze