„Na Sicílii jsem nějakou dobu žila a stále se tam vracím – za přáteli a jídlem. Tahle božská omáčka mě dostala hedvábnou chutí lilku,“ zasnila se Katka Švejdová, redaktorka Apetitu. Recept na Pasta alla Norma, a tedy další jídlo z lilku si můžete uvařit právě teď.
Pro 4-5 osob
Suroviny
Pro 4-5 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1703 kcal
- Bílkoviny 70 g
- Sacharidy 201 g
- Tuky 53 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/9
Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny