Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (57x)
15. 5. 2017
Vegetariánská musaka s fetou
Apetit
Vegetariánská musaka s fetou
Apetit


Snadné
< 60 min
4,4 (57x)

Rychlá večeře, jejíž příprava vám zabere jen deset minut. O zbytek práce se postará trouba. Vegetariánská musaka s fetou potěší nejen vegetariány, ale také ty, kteří sem tam rádi odlehčí svůj jídelníček. Zapečená zelenina je osvědčená klasika, ať už ji připravíte v jakékoliv podobě.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 425.5 kcal
  • Bílkoviny 20 g
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 25.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(57 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Řecká musaka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Největší veganský food festival: dva dny ohleduplného hodování

Už v sobotu 10. září začne osmý ročník Veganských hodů Bratislava, který každoročně přináší to nejlepší z rostlinné stravy na Slovensku. Návštevníci tak poznají kvality veganské kuchyně, která je ohleduplná k zvířatům a zároveň pomáhá významně zmírnit postup klimatických změn.

Veganské hody Bratislava se budou konat od soboty 10. do neděle 11. září v prostorách Staré tržnice a přilehlého náměstí. V sobotu už od 10:00 začne "rozehřívací" část v podobě veganského streetfoodu na náměstí a od 18:00 se akce rozběhne naplno, otevřením bran Staré tržnice. Večer návštěvníky přivítá téměř 30 stánků s nabídkou veganských specialit od ověřených restaurací, začínajících projektů, ale i od kuchařských talentů, které budou soutěžit v anketě o nejlepší kuchyni. Těšit se však můžete i na přednášky o kosmetice netestované na zvířatech, kampaních za zastavení kožešinového chovu či cirkusů, ale i inspirativní kuchařské show autorů a autorek prominentních kuchařek. 

Stejně jako v minulosti je vstup na akci zdarma. Brány festivalu se otevřou nejen pro lidi vyhledávájící udržitelné a ohleduplné alternativy, ale i zvědavce, pro které je veganská kuchyně stále velkou neznámou. 

Veganské hody Bratislava 2016, Stará tržnica, 10. - 11. 9., začátek programu v sobotu od 18:00.
Více informací na www.veganskehody.sk nebo na Facebooku.