Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (59x)
18. 7. 2014
Risotto alla contadina
Apetit
Risotto alla contadina (venkovské rizoto)
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (59x)

Takhle se vaří v Itálii. ‚Venkovské‘ rizoto je tak dobré, že si ani neuvědomíte, že v něm není maso. Klasický postup a jednoduché ingredience vás dovedou k dokonalému výsledku.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 715.75 kcal
  • Bílkoviny 15.5 g
  • Sacharidy 69.25 g
  • Tuky 37.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(59 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!