Takhle se vaří v Itálii. ‚Venkovské‘ rizoto je tak dobré, že si ani neuvědomíte, že v něm není maso. Klasický postup a jednoduché ingredience vás dovedou k dokonalému výsledku.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 715.75 kcal
- Bílkoviny 15.5 g
- Sacharidy 69.25 g
- Tuky 37.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/3
Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!