Plněné lodičky baklažánů vás už po prvním soustu zhoupnou na středomořské vlně. Nechte dál unášet a plněné lilky s rajčaty, olivami a fetou si připravte, kdykoli na ně dostanete chuť. Jsou senzačním letním jídlem, obzvlášť pokud je hodíte na gril. U vegetariánů si rozhodně šplhnete!
Suroviny
Na recept
- Energie 1158 kcal
- Bílkoviny 27 g
- Sacharidy 105 g
- Tuky 57 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/9
Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku