Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (32x)
2. 10. 2015
Plněné lilky s rajčaty, olivami a fetou
Apetit
Plněné lilky s rajčaty, olivami a fetou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (32x)

Plněné lodičky baklažánů vás už po prvním soustu zhoupnou na středomořské vlně. Nechte dál unášet a plněné lilky s rajčaty, olivami a fetou si připravte, kdykoli na ně dostanete chuť. Jsou senzačním letním jídlem, obzvlášť pokud je hodíte na gril. U vegetariánů si rozhodně šplhnete!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1158 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 105 g
  • Tuky 57 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.