Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (31x)
24. 10. 2018
Lilkový baba ganuš
Apetit
Lilkový baba ganuš
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (31x)

„Aby byl dip jemnější, dávám do něj pečený česnek místo čerstvého a někdy místo jogurtu použiju zakysanou smetanu,“ prozrazuje Tomáš. Jeho recept na baba ganoush je prostě skvělý!


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 297 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Zapečené lilky po italsku

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/8

Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.

Související články