Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 120 min
4,1 (186x)
18. 7. 2014
Pečená kachna
Apetit
Pečená kachna
Apetit


Velmi snadné
< 120 min
4,1 (186x)

Tajemství úspěchu spočívá v pomalém pečení a odebírání kachního sádla. Pečená kachna je ideální pro vydatné pohoštění na slavnostní nedělní oběd. Aby byla dokonalá, nechte ji na závěr zezlátnout. Pokud chcete, aby bylo maso ještě šťavnatější, přidejte ke kachně jablka.

 

Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 131 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 0.5 g
  • Tuky 9.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(186 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Veronika Kropáčová
31.10.2014 08:13

musím jen souhlasit:) kachna výtečná. Pekla jsem jí 3 hodiny a úplně to stačilo a byla výtečná

Jana Jeřábková profile image
Jana Jeřábková
17.12.2008 10:41
Je to nebe v hubě stačí najít odvahu výsledek stojí za to!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007