Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (92x)
18. 7. 2014
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub
Apetit
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (92x)

Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub je vynikající s těstovinami, s knedlíky ale i k masu. Některé houby jsou sice jedlé jen jednou, ale ujišťujeme vás, že tohle syté jídlo přestrojené za omáčku bude mít řadu repríz! 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na omáčku

Na knedlíky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1781.75 kcal
  • Bílkoviny 42.25 g
  • Sacharidy 174.75 g
  • Tuky 95 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(92 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Smetanová houbová omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007