2013/8
01.08.2013

2013/8
01.08.2013
Obsah vydání
- Letní zavařeniny
- Dokonalý rib-eye steak
- Oběd s vůní moře
- 5 klasických dezertů z jablek
- Jídla s chlebem

< 30 min
4,6
Salát s rajčaty a chorizem

< 45 min
4,6
Salát panzanella

< 30 min
4,5
Paprikové těstoviny s chorizem

< 60 min
4,0
Plněné paprikové lodičky

< 20 min
3,6
Salát fatuš

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

< 45 min
3,7
Tyrolské knedlíčky se špenátem a gruyérem

< 60 min
0,0
Rib-eye steak s bylinkovým máslem

> 120 min
4,3
Pomalu pečený vysoký roštěnec

< 30 min
4,1
Toskánská rajčatovo-chlebová polévka

< 90 min
4,5
Rybízový sirup

> 60 min
3,6
Zapečená brokolice s chlebem a slaninou

< 45 min
4,1
Zapečené lilky po italsku

< 20 min
4,1
Sendvič s masovými kuličkami

< 30 min
0,0
Fíková La Janette

> 60 min
4,2
Hruškový džem se skořicí, zázvorem a badyánem

< 30 min
4,9
Ravioly carbonara

< 20 min
4,4
Špagety s olivami a kapary

< 45 min
4,0
Žemlovka de luxe

< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč

< 20 min
3,7
Míchanice

< 10 min
4,6
Pizza bagety

> 60 min
4,3
Hraběnčiny řezy

< 60 min
4,2
Granny's apple pie aneb babiččin jablečný koláč

< 60 min
5,0
Letní špagety s rajčaty, kozím sýrem a fazolkami

< 60 min
5,0
Orecchiette s klobáskou a pečenými paprikami

< 120 min
3,9
Štrúdl z kavárny Savoy

< 20 min
4,0
Švestkový kečup

< 25 min
3,5
Mexické fazole s mletým masem

< 30 min
3,3