Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (19x)
31. 8. 2014
Sendvič s masovými kuličkami


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (19x)

Taky se vám někdy stane, že zatoužíte dát si rychlou hříšnou dobrotu, otevřít si k ní studené pivo a pak už jen položit nohy na stůl? Pro takové chvíle je tento recept jako stvořený – stačí dochutit rajčatovou omáčku a ohřát v ní masové kuličky a spolu se sýrem je naplnit do housek. Ach!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na masové kuličky

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 960.25 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 113.75 g
  • Tuky 29.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.