Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,3 (132x)
17. 12. 2015
Pomalu pečený vysoký roštěnec
Apetit
Pomalu pečený vysoký roštěnec
Apetit


Snadné
> 120 min
4,3 (132x)

Pomalé pečení ve vypnuté troubě si oblíbíte. Jen se musíte udržet a troubu neotvírat, aby teplo neuniklo ven. Pomalu pečený vysoký roštěnec je ten pravý recept, jak tuto techniku vyzkoušet. Pomalu pečenou roštěnou servírujete s bramborovou kaší a hráškem na másle. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 8-10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5361 kcal
  • Bílkoviny 501 g
  • Sacharidy 118 g
  • Tuky 324 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(132 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem