Hruškový džem ovoněný skořicí, zázvorem a badyánem můžete jíst také jen jako přesnídávku. Nebo ho použijte jako náplň do koláčů nebo kynutých buchet. Podzimní dobrota, které se vyplatí věnovat čas...
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 436.83 kcal
- Bílkoviny 0.17 g
- Sacharidy 104.33 g
- Tuky 0.17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem
Komentáře
Zkusil jsem, bohužel podle návodu je výsledek hodně sladký. Jako přesnídávku to rozhodně jíst nemohu.
Tak jsem neodolala a vyzkoušela. Je vynikající, používáme na dochucení bílého jogurtu ke svačině :-)