Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (53x)
28. 8. 2014
Hruškový džem se skořicí, zázvorem a badyánem
Apetit
Hruškový džem se skořicí, zázvorem a badyánem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (53x)

Hruškový džem ovoněný skořicí, zázvorem a badyánem můžete jíst také jen jako přesnídávku. Nebo ho použijte jako náplň do koláčů nebo kynutých buchet. Podzimní dobrota, které se vyplatí věnovat čas...


Nezhasínat obrazovku
Na cca 6 menších sklenic
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 6 menších sklenic
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 436.83 kcal
  • Bílkoviny 0.17 g
  • Sacharidy 104.33 g
  • Tuky 0.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem

Související články

Hrušky naslano i nasladko: Přidejte je ke kotletám nebo uvařte hrušková povidla

Homér v Odyssee hrušky nazývá „Božským darem“. A není daleko od pravdy. Existuje jen málo lidí, kteří odolají vůni hruškového koláče. Toto lahodné ovoce můžete však využít na tisíce způsobů. Lze z něj uvařit povidla, hodí se k sýrům, do salátu i k masu. Na pošírovaných hruškách si zase rádi smlsnou děti i dospělí. Už víte, co s letošní úrodou? My ano!