Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
3,9 (87x)
10. 8. 2014
Štrúdl z kavárny Savoy
Apetit
Štrúdl z kavárny Savoy
Apetit


Snadné
< 120 min
3,9 (87x)

Hledali jste recept na nejlepší štrúdl na světě? Právě jste na něj kápli! Štrúdl z kavárny Savoy podle šéfcukrářky Edity Paulusové je dokonalý v každém směru. Navíc z domácího listového těsta, které podle Editina návodu hravě zvládnete – ovšem ideálně den předem.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 štrúdly
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 štrúdly

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4365 kcal
  • Bílkoviny 83 g
  • Sacharidy 494 g
  • Tuky 219 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(87 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem

Související články