Hledali jste recept na nejlepší štrúdl na světě? Právě jste na něj kápli! Štrúdl z kavárny Savoy podle šéfcukrářky Edity Paulusové je dokonalý v každém směru. Navíc z domácího listového těsta, které podle Editina návodu hravě zvládnete – ovšem ideálně den předem.
Suroviny
Na náplň
Na recept
- Energie 4365 kcal
- Bílkoviny 83 g
- Sacharidy 494 g
- Tuky 219 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem
Komentáře
Dobrý den, těsto mi listovalo až moc, zvláště druhý den po upečení až "odlétávaly" slupky těsta.
Nevíte proč?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, paní Galatová,
to bychom vůbec nepovažovali za chybu. Naopak máme za to, že se Vám listové těsto podařilo opravdu na výbornou :-).
Pokud máte raději vláčnější těsto, můžete zkusit třeba tento závin z jogurtového těsta: https://www.apetitonline.cz/recepty/8172-jablkovy-zavin-z-jogurtoveho-t…
Přejeme krásný víkend, redakce Apetitu