Inspirovali jsme se toskánskou polévkou pappa al pomodoro. Tahle naše rajčatová je krémová a k zbláznění dobrá. Přitom na přípravu nepotřebujete příliš surovin a ani času. Za 30 minut můžete toskánskou rajčatovo-chlebovou polévku servírovat.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Na rajčatové pesto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 723.75 kcal
- Bílkoviny 9.75 g
- Sacharidy 33.5 g
- Tuky 56.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem