Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (26x)
6. 8. 2015
Toskánská rajčatovo-chlebová polévka
Apetit
Toskánská rajčatovo-chlebová polévka
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (26x)

Inspirovali jsme se toskánskou polévkou pappa al pomodoro. Tahle naše rajčatová je krémová a k zbláznění dobrá. Přitom na přípravu nepotřebujete příliš surovin a ani času. Za 30 minut můžete toskánskou rajčatovo-chlebovou polévku servírovat.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na rajčatové pesto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 723.75 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 33.5 g
  • Tuky 56.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem