Když vám zbyde bílé pečivo, je žemlovka na slano s brokolicí a slaninou nejlepší volba.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2726.5 kcal
- Bílkoviny 102.75 g
- Sacharidy 47 g
- Tuky 241.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem
Komentáře
Naprosto úžasná i s obyčejnou houskou! Nebyl italský chléb.
Tuhle dělám od doby co jsem dostala zapékací misku skoro pořád.
(něco jako tahle, kdyby někdo chtěl vědět: http://www.decodoma.cz/Pekac-s-poklici-Gourmet-Ceramia-40-x-25-x-11-cm-…)