Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,3 (14x)
4. 8. 2014
Jablečný kompot
Apetit
Jablečný kompot
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,3 (14x)

Teplý jablečný kompot – to je klasika všech klasik. Chutná jako sladká tečka po rodinném nedělním obědě anebo jen tak, když vás začne honit mlsná... Tento je podle receptu naší čtenářky Kateřiny Landové.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 711.5 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 117.25 g
  • Tuky 15.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.