Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,3 (141x)
18. 7. 2014
Bezchybné, pomalu pečené kuře
BBC Good Food
Bezchybné, pomalu pečené kuře
BBC Good Food


Snadné
< 120 min
4,3 (141x)

Pomalé pečení zajistí masu vláčnost a šťavnatost, brambory v pekáči také nasáknou báječnou šťávou. Výsledkem bude bezchybné, pomalu pečené kuře, které bude chutnat celé rodině. Celý proces značně urychlíte, pokud na pomalé pečení zvolíte kuřecí stehna.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 880.75 kcal
  • Bílkoviny 25.5 g
  • Sacharidy 163.75 g
  • Tuky 8.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(141 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku

Komentáře

  profile image
baronessa
26.10.2009 19:05
kuřátko bylo jak sen, brambory perfektně nasaly šťavičku a byly excelentni, přidala jsem ještě čtvrtky cibule a par mrkvi
  profile image
nufakovi
23.08.2009 13:26
tento recept je dobrý, ale kuře je uplne bez krupave kurky, ze spodu vicemene dusene v lazni vina a vyvaru.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007