Nová registrace Zapomenuté heslo

Kynuté těsto

Kynuté těsto vyžaduje čas a také notnou dávku trpělivosti, protože kynutí není radno nijak uspěchat. Právě tento proces je jeden z klíčových aspektů, aby byl výsledek nadýchaný a jemný jako obláček. Osvojte si umění kynutého těsta a připravte z něj lahodné koláče, buchty nebo ovocné knedlíky. Ale využijete ho také na přípravu pizzy nebo houskových knedlíků či vánočky.

Maritozzi – briošky
> 60 min
5,0

Maritozzi – briošky

Malinovo-nugátový květ
> 60 min
5,0

Malinovo-nugátový květ

Kynuté šneky s malinovým džemem a broskvemi
> 60 min
5,0

Kynuté šneky s malinovým džemem a broskvemi

Jahodové koblihy s bílou čokoládou
> 60 min
5,0

Jahodové koblihy s bílou čokoládou

Limoncello bábovičky
< 60 min
5,0

Limoncello bábovičky

Nejlepší koblihy
Koblihy domácí
Masopustní koblihy
Koblihy
33receptů
Smažené sladkosti – cesta k radosti! Vdolky, boží milosti a koblihy na všechny způsoby pro začátečníky i mistry

Všechny kategorie článků