Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,8 (16x)
29. 7. 2014
Hladká ančka


Velmi snadné
< 60 min
4,8 (16x)

Mléčná polévka zahuštěná moukou se vařila v celých východních Čechách – ale co rodina, to jiný recept. Někdo vejce zakvedlá rovnou do polévky, jiný je vaří natvrdo a třetí je nejdřív osmahne. Tady je naše oblíbená verze!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 500.67 kcal
  • Bílkoviny 15.83 g
  • Sacharidy 46.83 g
  • Tuky 26.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006

Související články

Uzené maso s povidlovou omáčkou a bramborovými šiškami

Zapomenuté recepty našich babiček: troufnete si na rambulici nebo švestouku?

Jídla, která kdysi patřila k podzimu, dnes působí skoro exoticky. Konec léta dřív neznamenal poslední dovolenou, ale práci na poli. Na stole se proto objevovalo to, co právě dozrálo: brambory, obilí a hlavně švestky. Jednoduchá jídla, která tehdy nikdo nepovažoval za výjimečná v sobě dnes nesou chuť, kterou stojí za to vrátit na náš stůl. Ochutnejte je i vy.