2012/11
01.11.2012
2012/11
01.11.2012
Obsah vydání
- Vařte s pivem
- Indická kuchyně
- Lahodné ovoce z trouby
- Lovecká sezona
< 30 min
4,9
,Jungle‘ kari pasta
< 60 min
2,9
Hruškový krambl s čokoládou a perníkem
> 60 min
4,0
Zapečené vepřové na pivě s toustíky
> 60 min
4,7
Fíky zapečené s medem a croissanty
> 60 min
4,3
Vepřová žebírka glazovaná pivem
< 75 min
4,2
Čokoládová bábovka s pivem
< 75 min
4,4
Kuřecí madrás
> 60 min
3,2
Zvěřinový boršč
< 90 min
4,2
Vepřové vindaloo
< 60 min
4,9
Jablka a sušené švestky zapečené s těstem filo
< 60 min
4,0
Krambl ze sušeného ovoce
> 60 min
4,3
Kuřecí tikka masála
< 30 min
4,8
Tagliatelle s kančím ragú a pecorinem di Pienza
< 60 min
3,8
Zapečené karamelové banány s bochánky
> 60 min
3,4
Dušené telecí ledvinky
< 60 min
4,0
Zapečené švestky s oříškovou krustou
< 60 min
0,0
Telecí ledvinky s omáčkou z hrubozrnné hořčice
< 60 min
4,5
Česneková omáčka
< 30 min
5,0
,Jungle‘ kachna
< 20 min
5,0
Hotdogy s pivní cibulkou
< 30 min
4,5
Pečené fazole na pivě
< 20 min
4,7