
> 120 min
4,6
Vietnamská polévka pho bo

> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha

> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky

< 45 min
4,1
Červenočočkový dhal s cizrnou

< 60 min
4,2
Domácí kimči

< 60 min
4,0
Klasické kung pao

< 50 min
4,5
Květákové kari s kokosovým mlékem

< 60 min
4,2
‚Česká čína‘ s krůtím masem

< 60 min
4,0
Jemné krůtí kari

< 30 min
4,2
Smažená rýže s vejci

< 60 min
4,0
Zázvorový sirup

< 30 min
4,1
Kokosová korma s kuřecím masem

< 60 min
4,4
Knedlíčky gyoza neboli potstickers

< 45 min
3,9
Kuřecí ramen (japonská polévka)

< 60 min
4,4
Blesková kokosová kari polévka s nudlemi

< 60 min
4,1
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně

< 60 min
3,9
Snadné máslové kari kuře

< 60 min
3,8
Butter chicken

< 30 min
4,1
Japonská polévka miso s mořskou řasou wakame

< 90 min
4,2
Vepřové vindaloo

> 60 min
4,2
Tikka masála

> 60 min
4,1
Sekaná Franty Kšány

< 30 min
4,5
Meruňkové chutney (čatní)

< 45 min
4,3
Polévka z kořenové zeleniny
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze