Nová registrace Zapomenuté heslo

Indická kuchyně

Indická kuchyně je plná bohatých chutí, vůní a barev, které jsou výsledkem mistrovské kombinace koření a bylin. Každý region Indie má své vlastní speciality, od krémového kuřecího kari, přes vegetariánské dhaly až po nadýchané naan placky a aromatickou basmati rýži. Indická jídla jsou známá svou pestrostí – od pikantních a ostrých pokrmů po jemné a sladké chutě. Tato kuchyně je ideální pro milovníky exotiky i vegetariánské stravy. Objevte tajemství indických receptů a nechte se unést jejich neodolatelnou chutí!

Grilovaná zelenina s kari máslem a chlebem nán
< 30 min
5,0

Grilovaná zelenina s kari máslem a chlebem nán

Domácí kari pasta
< 60 min
5,0

Domácí kari pasta

Goanské vindaloo
< 90 min
5,0

Goanské vindaloo

svestkove catni
Čatní
Meruňkové čatní se zázvorem
Hruškové čatní
17receptů
Čatní: Připravte si dokonalou indickou pochoutku na 17 způsobů. Hodí se k chlebu, zelenině i masu
Červenočočkový dhal s cizrnou
Dhál z červené čočky a fazolek mungo
Červenořepný dhal s cizrnovými plackami
12receptů
Dokonalý indický dhal v mnoha podobách
Vegetariánská rýže po indicku
Zeleninové kari
Čapátí
36receptů
Indické hody: 36 nejlepších indických receptů na jednom místě

Všechny kategorie článků