Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (7x)
18. 7. 2014
Vepřová roláda na jablkách
Apetit
Vepřová roláda na jablkách
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (7x)

Jablečný džus a jablka dají pečeni krásně vyniknout. Podávejte s knedlíkem nebo šťouchanými bramborami.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2221 kcal
  • Bílkoviny 105 g
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 174 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

Pečená jablka naslano

8 způsobů, jak si vychutnat jablka na slano

Urodilo se vám hodně jablek a nevíte, co s nimi? Nebo jste si donesli košík plný šťavnatých plodů z trhu, ale jablečné koláče, štrúdl i jablečný kompot už vám trochu zevšedněly? Co takhle dát si jablka s pořádným kusem masa, v salátu nebo polévce? Je to lahůdka. Sladká chuť podpoří tu slanou a navzájem se skvěle doplňují. Vybrali jsme pro vás naše oblíbené recepty.