Se svou starosvětskou elegancí jsou masové rolády symbolem poklidných rodinných obědů. Už jen pohled na ně vyvolává dobrou náladu, a co teprve ta kombinace lahodných chutí? Přesně takové nadšení vyvolá i tato karlovarská telecí roláda, kterou krok za krokem připraví i naprostí začátečníci.
Porce
6
Suroviny
Porce
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 573.5 kcal
- Bílkoviny 45.83 g
- Sacharidy 35.67 g
- Tuky 24.67 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2008/5
Květen 2008