Svoji první piškotovou roládu upekla naše bývalá editorka Šárka už v devíti letech! Takže pokud máte v tomhle směru mezery, nenechte se zahanbit. Krém s čokoládou je fantastický, ale klidně můžete roládu naplnit jenom oslazenou šlehačkou s jahodami.
Na 1 roládu
Suroviny
Na 1 roládu
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2402 kcal
- Bílkoviny 66 g
- Sacharidy 195 g
- Tuky 151 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem
Komentáře
Výborné těsto!
Trochu jsem se obávala,jak dopadne piskot bez vážení surovin, ale riskla jsem to ...a s úspěchem. Těsto krásně vyběhlo a bylo nadýchané i po zatížení hutnou tvarohovou náplní (čokoládu moc nemusím). Doporučuji a ukládám si do kuchařky.
Roláda je výborná, jen té bílé čokolády stačí polovina, jinak je krém moc sladký.