2013/8
01.08.2013
2013/8
01.08.2013
Obsah vydání
- Letní zavařeniny
- Dokonalý rib-eye steak
- Oběd s vůní moře
- 5 klasických dezertů z jablek
- Jídla s chlebem
< 30 min
4,5
Salát s rajčaty a chorizem
< 45 min
4,6
Salát panzanella
< 30 min
4,5
Paprikové těstoviny s chorizem
< 60 min
4,0
Plněné paprikové lodičky
< 20 min
3,6
Salát fatuš
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 45 min
3,7
Tyrolské knedlíčky se špenátem a gruyérem
< 60 min
0,0
Rib-eye steak s bylinkovým máslem
> 120 min
4,3
Pomalu pečený vysoký roštěnec
< 30 min
4,1
Toskánská rajčatovo-chlebová polévka
< 90 min
4,5
Rybízový sirup
> 60 min
3,6
Zapečená brokolice s chlebem a slaninou
< 45 min
4,2
Zapečené lilky po italsku
< 20 min
4,1
Sendvič s masovými kuličkami
< 30 min
0,0
Fíková La Janette
> 60 min
4,2
Hruškový džem se skořicí, zázvorem a badyánem
< 30 min
4,9
Ravioly carbonara
< 20 min
4,4
Špagety s olivami a kapary
< 45 min
4,0
Žemlovka de luxe
< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč
< 20 min
3,8
Míchanice
< 10 min
4,7
Pizza bagety
> 60 min
4,3
Hraběnčiny řezy
< 60 min
4,2
Granny's apple pie aneb babiččin jablečný koláč
< 60 min
5,0
Letní špagety s rajčaty, kozím sýrem a fazolkami
< 60 min
5,0
Orecchiette s klobáskou a pečenými paprikami
< 120 min
3,9
Štrúdl z kavárny Savoy
< 20 min
4,0
Švestkový kečup
< 25 min
3,5
Mexické fazole s mletým masem
< 30 min
3,4