Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)
29. 8. 2016
Pečená vepřová žebírka s jablečným křenem
Apetit
Pečená vepřová žebírka s jablečným křenem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)

Vydržet a vrhnout se na žebírka až po focení vyžadovalo opravdu neskutečné sebezapření. Kombinace vypečeného masa s jablečným křenem je prostě dokonalá.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na jablečný křen

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5413 kcal
  • Bílkoviny 239 g
  • Sacharidy 83 g
  • Tuky 467 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.