Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (48x)
11. 9. 2018
Vepřový řízek Ondráš
Apetit
Vepřový řízek Ondráš
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (48x)

Křehoučký vepřový řízek v bramboráku – tradiční česká kuchyně se zase vrací na výsluní. Spojení bramborákového těsta a vepřové pečeně či krkovice je nepopsatelně dobrý zážitek. Vyzkoušet můžete i vegetariánskou verzi, když do těsta zapečete olomoucké tvarůžky nebo třeba hermelín. Užijte si to!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 380.75 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 34.25 g
  • Tuky 15.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(48 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bramboráky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008