Křehoučký vepřový řízek v bramboráku – tradiční česká kuchyně se zase vrací na výsluní. Spojení bramborákového těsta a vepřové pečeně či krkovice je nepopsatelně dobrý zážitek. Vyzkoušet můžete i vegetariánskou verzi, když do těsta zapečete olomoucké tvarůžky nebo třeba hermelín. Užijte si to!
4
Suroviny
4
Na těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 380.75 kcal
- Bílkoviny 27.25 g
- Sacharidy 34.25 g
- Tuky 15.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008