Nová registrace Zapomenuté heslo

Křen

Křen je výrazná kořenová zelenina s ostrou chutí, která se používá v tradiční i moderní kuchyni. Hodí se k masu, do omáček, pomazánek i polévek. Nejčastěji se připravuje jako křenová omáčka, oblíbený je také čerstvě nastrouhaný křen podávaný k uzenému masu nebo do studených pokrmů. Kromě chuti je ceněný i pro své pozitivní účinky na zdraví.

Bramborová kaše s křenem
< 45 min
5,0

Bramborová kaše s křenem

Křenová omáčka z Lokálu
Pečené koleno
Bůčková pomazánka
Zelný salát s křenem
45receptů
Štípe, pálí a dožene vás k slzám! Křenové recepty od svátečních jídel po rychlé večeře
Studená křenová omáčka
< 10 min
5,0

Studená křenová omáčka

Červené brambory s křenem a crème fraîche
< 25 min
5,0

Červené brambory s křenem a crème fraîche

Koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem
> 60 min
4,4

Koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem

Pomazánka z uzeného pstruha a křenu
< 15 min
5,0

Pomazánka z uzeného pstruha a křenu

Smažené kuličky z uzené makrely
< 45 min
5,0

Smažené kuličky z uzené makrely

Bramborový salát s křenem a ředkvičkami
Hovězí salát s křenem
15receptů
Nechte křen zazářit: Připravte si s námi křenové lahůdky
Vepřové ossobuco s křenovou gremolatou a šťouchanými brambory
> 60 min
5,0

Vepřové ossobuco s křenovou gremolatou a šťouchanými brambory

Polévka z červené řepy
> 60 min
5,0

Polévka z červené řepy

Křenová pomazánka se šunkou
< 10 min
4,2

Křenová pomazánka se šunkou

Velikonoční polévka ‚šmigrustovka‘
> 60 min
4,2

Velikonoční polévka ‚šmigrustovka‘

Ocásky na pivu s bramborovo-křenovým pyré a cibulkami
> 60 min
4,7

Ocásky na pivu s bramborovo-křenovým pyré a cibulkami

Chlebíčky s velikonoční hrudkou
< 10 min
0,0

Chlebíčky s velikonoční hrudkou

Zvěřinové klobásy zapečené v těstíčku
< 30 min
0,0

Zvěřinové klobásy zapečené v těstíčku

Všechny kategorie článků