Tradiční česká kuchyně je zpět na výsluní. Uvařit dobrou koprovku je umění, ale náš recept vám úspěch zaručí. Pokud si stále na hovězí s koprovou omáčkou netroufáte, pomůže vám přiložený videorecept, který vás provedeme krok za krokem. Uvaříte tu nejlepší koprovou omáčku, jakou jste kdy jedli.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 632.25 kcal
- Bílkoviny 38 g
- Sacharidy 23.25 g
- Tuky 42.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008