Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,5 (73x)
18. 7. 2014
Hovězí s koprovou omáčkou
Apetit
Hovězí s koprovou omáčkou
Apetit


Snadné
< 120 min
4,5 (73x)

Tradiční česká kuchyně je zpět na výsluní. Uvařit dobrou koprovku je umění, ale náš recept vám úspěch zaručí. Pokud si stále na hovězí s koprovou omáčkou netroufáte, pomůže vám přiložený videorecept, který vás provedeme krok za krokem. Uvaříte tu nejlepší koprovou omáčku, jakou jste kdy jedli.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 632.25 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 23.25 g
  • Tuky 42.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(73 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Domácí zavináče

Retro menu 70. let: Zavzpomínejte na 10 jídel oblíbených za socialismu

Naším retro okénkem se dnes podíváme do kuchyní domácností 70. let. Pod pokličkou najdeme poklady jako kuře à la bažant nebo okurkovou omáčku. Některé z receptů už z českých domácností téměř vymizely, na jiné dodnes nedáme dopustit. Inspiraci jsme čerpali z kuchařek, které v té doby vycházely.