Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,5 (74x)
18. 7. 2014
Hovězí s koprovou omáčkou
Apetit
Hovězí s koprovou omáčkou
Apetit


Snadné
< 120 min
4,5 (74x)

Tradiční česká kuchyně je zpět na výsluní. Uvařit dobrou koprovku je umění, ale náš recept vám úspěch zaručí. Pokud si stále na hovězí s koprovou omáčkou netroufáte, pomůže vám přiložený videorecept, který vás provedeme krok za krokem. Uvaříte tu nejlepší koprovou omáčku, jakou jste kdy jedli.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 632.25 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 23.25 g
  • Tuky 42.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(74 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Zuzana Žídková
10.11.2009 09:21
Dělala jsem tuto omáčku už několikrát, je opravdu výborná. Bohužel posledně se mi stalo to, že původně hustá omáčka mi do večera úplně zřídla do zcela tekuté konzistence. Vůbec netuším, proč. Můžete mi někdo poradit?

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Domácí zavináče

Retro menu 70. let: Zavzpomínejte na 10 jídel oblíbených za socialismu

Naším retro okénkem se dnes podíváme do kuchyní domácností 70. let. Pod pokličkou najdeme poklady jako kuře à la bažant nebo okurkovou omáčku. Některé z receptů už z českých domácností téměř vymizely, na jiné dodnes nedáme dopustit. Inspiraci jsme čerpali z kuchařek, které v té doby vycházely.