2013/11
01.11.2013
2013/11
01.11.2013
Obsah vydání
- Čím se na podzim rozmazlit a zahřát
- Speciality francouzské kuchyně
- Hříšné karamelové dezerty
- Zvěřinové hody
- Jedlé dárky s předstihem
> 60 min
3,9
Koláč s karamelovými hruškami a pekanovou drobenkou
< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách
< 60 min
4,3
Ratatouille s bazalkou
> 60 min
0,0
Husí roláda, kedlubna à la zelí a tvarohové šišky
> 120 min
4,1
Kančí na víně se švestkami a hrozny
< 60 min
4,1
Galetky se špenátem a vejcem
< 20 min
3,5
Mořský vlk pečený v soli
< 10 min
2,4
Šťouchané brambory s petrželí
< 20 min
5,0
Celerová kaše s kapary a pancettou
< 20 min
3,7
Aligot
< 45 min
4,3
Pečené batáty se sójovou omáčkou
< 20 min
3,4
Pastinákové hranolky s parmazánem
< 60 min
3,6
Smažené dýňové hranolky s BBQ omáčkou
< 10 min
4,1
Smažené mrkvové lupínky s římským kmínem
< 20 min
3,9
Pečené lupínky z červené řepy s jogurtovým dipem
< 50 min
4,1
Bramborové lupínky z trouby
> 120 min
3,6
Štěpánská hovězí pečeně
< 20 min
4,5
Tatarák po italsku
< 60 min
3,7
Kávové crème brûlée s čokoládou
< 20 min
4,8
Zmrzlina s karamelem a lámaným griliášem
< 45 min
3,7
Tartaletky s čokoládou a slaným karamelem
< 10 min
3,6
Karamelky s jablečným moštem
> 60 min
3,7
Dýňová polévka s vanilkou
< 30 min
4,0
Francouzský toust plněný šunkou a sýrem
< 60 min
4,9
Švestkovo-hruškový krambl
< 25 min
3,8
Těstoviny aglio e olio & růžičková kapusta
< 20 min
0,0
Brambory na loupačku s omáčkou pebre
> 60 min
4,3
Polévka frantoiana
< 10 min
0,0
Marinovaná mozzarella
< 20 min
5,0
Dukka s novým olivovým olejem
< 20 min
3,7
Steak s portobellem a bramborovou kaší
< 30 min
4,8
Tagliata s olivovou salsou
< 30 min
2,8