Radek Hasman, šéfkuchař, který si zamiloval autentickou italskou kuchyni, nás naučil recept, ve kterém se zrcadlí všechny její zásady. Perfektní suroviny, pečlivá technika a skvělý výsledek. Jeho kachna s polentou je náš nový podzimní hit!
Porce
Suroviny
Porce
Na kachnu
Na polentu
Na zelí
Na jablečné pyré
Na ozdobení
Na 1 porci
- Energie 1239 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 109.25 g
- Tuky 64.75 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/10
Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.