Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
3,4 (62x)
18. 7. 2014
Pekingská kachna
Apetit
Pekingská kachna
Apetit


Snadné
> 120 min
3,4 (62x)

Než poběžíte do nejbližšího asijského bistra, přečtěte si tento zjednodušený recept na pekingskou kachnu. Perla čínské kuchyně je ochutnávkou z knihy Culinaria Čína, kterou vydal Slovart.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na placky

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 371.75 kcal
  • Bílkoviny 15.5 g
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 7.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(62 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vietnamská polévka pho bo

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/1

Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada