Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
22. 3. 2016
Japonská polévka s kachním masem


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Šťavnaté kachní maso dodá polévce skvělou chuť, byliny vůni, zelenina křupavost a nudle sytivost. Perfektní malý oběd!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 736 kcal
  • Bílkoviny 29.25 g
  • Sacharidy 121.75 g
  • Tuky 10.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Shirley
04.04.2008 20:05
mila redakce-v Japan NEEXISTUJE polevka s kachnou, citron.travou,limetka stava,coriander...to je vylozene THAILAND vareni! ziju v Japan,jsem z US a zila v Cesku, v Japan najdete RAMEN nudle/soup.ale s tenkym platky veprove moc jemne libove maso ,bouillon je DASHI,vyborny velmi zdravy s ruznymi zeleninkami ale jen v male davce,vse je velice vyvazene, krasne na pohled, a MOC zdrave-good luck u pristich receptu! Shirley
  profile image
Alena
02.04.2008 09:13
Recept se nachází v příl. č.2/07, str.15

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

Vývar

Vývar k snídani? Proč ne!

Už jste zkoušeli nastartovat den teplou polévkou? Pokud ne, určitě vám to vřele doporučujeme. Vývar slouží tělu nejen jako skvělé palivo plné živin, ale zbaví vás také chuti na sladké po celý den. A to není rozhodně všechno.