
> 60 min
4,0
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

< 45 min
4,0
Koprovka s vajíčkem a novými bramborami

< 120 min
4,5
Hovězí s koprovou omáčkou

< 60 min
4,6
Koprovka s pošírovaným vejcem

< 30 min
5,0
Koprová omáčka

< 60 min
4,7
Koprovka s lososem

< 50 min
4,7
Fazolky na smetaně s vejci

> 60 min
0,0
Koprová omáčka

< 60 min
3,8
Losos s krémovou koprovo-kaparovou omáčkou

< 60 min
4,4
Koprová omáčka z Apetit pikniku

< 30 min
0,0
Klasická koprovka s hovězím masem

< 20 min
3,9
Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny

> 60 min
5,0
Kaprovka z Thiru

> 60 min
5,0
Vařené hovězí s koprovou omáčkou

< 10 min
5,0
Křupavé zelené fazolky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze