I s levnějšími kousky masa můžete čarovat. Na hlavní chod jsme použili hovězí oháňku, ze které se obvykle dělá spíš polévka, a výsledek nás nadchl.
Suroviny
Na recept
- Energie 5266 kcal
- Bílkoviny 455 g
- Sacharidy 89 g
- Tuky 345 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3

Recept je z vydání:
Apetit 2020/3
V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.